Боїм. Гастромандри – сімейне виробництво соусів, джемів, карамелей, комбучі.

 

Ми любому подорожувати і їсти. Першим ділом в подорожах шукаємо місцеву їжу. Розшукуємо такі місця де готують власники, а якщо вдається потрапити до місцевих на кухні – це рай. 

Найцінніше після подорожі не переглядати фотки, щоб закинути в Instagram, а відворити смаки та аромати подорожі. Смаки та аромати здатні повернути в ті емоції і навіть здійснити подорож в часі (ви точно хоч раз говорили “Ммммм, смак як в дитинстві”).

Боїм – мандрівник, що уособлює наше альтерего. Разом з ними на сьогодні ми готуємо:

  • 11 смаків крафтових соусів
  • 12 видів солодких та солоних карамелей
  • 7 смаків ігристої комбучі

 

  • Крафтовий продукт для нас – це в першу чергу чесний продукт. Ми ретельно обираємо сировину для наших продуктів і не йдемо на компроміси з ціною.
  • Ми не збільшуємо об’єм кінцевого продукту суинівними складниками задля зниженя собівартості
  • Наші продукти обирають для свого столу і на подарунки друзям, колегам та партнерам по бізнесу.