В моїй родині поповнення і я представляю вам свою куму. Куму, яка теж любить подорожувати і робити цікаві продукти. Кума спеціалізується на добре забутому, але чудовому напої – комбуча. То так дуже схоже до чайного гриба на наших кухнях в 90ті, але виробництво виведено на новий рівень.

Комбуча – це ферментований напій на основі зеленого чаю сенча. Повністю натуральний, безалко- гольний та слабогазований. Містить природній осад, який є характериним для комбучі. Цукор є необхідним для природного процесу бродіння. У кінцевому продукті
його залишається незначна кількість.

Корисні властивості комбучі:

  • Тонізує та бадьорить
  • Є природним антиоксидантом
  • Містить корисні пробіотики
  • Покращує травлення
  • Сприяє схудненню
  • Знижує рівень холестерину
  • Містить вітаміни групи B та вітамін С
  • Полегшує похмілля

Замовити можна в розділі “Комбуча” моєї інтернет-крамчнички.

Ваш, пан Боїм