Рецепт піци New York Style Pizza

Тісто:

475 г хлібного борошна

2 ст. ложки цукру

2 ч. ложки солі

½ ч. ложки дріжджів

1 ⅓ склянки крижаної води, можливо більше, якщо потрібно

1 ст. ложка рослинного масла в тісто

Начинка:

Соус італійський Боїм

225 г моцарели

100 г пепероні

35 г беконового джему Боїм

Приготування

У кухонному комбайні з’єднайте борошно, 2 столові ложки цукру та дріжджі швидкого приготування до однорідного стану. Повільно додавайте воду поки не утвориться липка кулька з тіста. Дайте відпочити 10 хвилин. Додайте 2 чайні ложки солі та 1 столову ложку рослинного масла, після чого вимішувати протягом 60 секунд. Перекладіть на змащену змащену поверхню і вимішувати до однорідності близько 2 хвилин. Перекладіть в змащений маслом посуд, накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на ніч.

Дістаньте тісто з холодильника і розділіть його на дві частини. Хоча все залежить від розміру і мені вистачило на три піци. Загорніть кожен шматок тіста в поліетиленову плівку і дайте відпочити при кімнатній температурі протягом 1 години.

Беремо Італійський соус “Боїм” і поливаємо на основу так, щоб покрило тісто тонким шаром (соус доволі насичений смаком). Додаємо зверху натерту моцарелу, викладаємо кільця пепероні і присмаковуємо беконовим джемом.

Відеорецепт

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *