Тісто:
475 г хлібного борошна
2 ст. ложки цукру
2 ч. ложки солі
½ ч. ложки дріжджів
1 ⅓ склянки крижаної води, можливо більше, якщо потрібно
1 ст. ложка рослинного масла в тісто
Начинка:
225 г моцарели
100 г пепероні
Приготування
У кухонному комбайні з’єднайте борошно, 2 столові ложки цукру та дріжджі швидкого приготування до однорідного стану. Повільно додавайте воду поки не утвориться липка кулька з тіста. Дайте відпочити 10 хвилин. Додайте 2 чайні ложки солі та 1 столову ложку рослинного масла, після чого вимішувати протягом 60 секунд. Перекладіть на змащену змащену поверхню і вимішувати до однорідності близько 2 хвилин. Перекладіть в змащений маслом посуд, накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на ніч.
Дістаньте тісто з холодильника і розділіть його на дві частини. Хоча все залежить від розміру і мені вистачило на три піци. Загорніть кожен шматок тіста в поліетиленову плівку і дайте відпочити при кімнатній температурі протягом 1 години.
Беремо Італійський соус “Боїм” і поливаємо на основу так, щоб покрило тісто тонким шаром (соус доволі насичений смаком). Додаємо зверху натерту моцарелу, викладаємо кільця пепероні і присмаковуємо беконовим джемом.
Відеорецепт