Гастротур в Грузію 08-17 вересня

Наш формат: захоплююча подорож найпривабливішими регіонами Грузії, дегустації місцевих вин, приготування та поїдання місцевої смакоти!

Для всіх хто давно хотів в Грузію, але не знаходив компанію.

Для всіх хто був був в Грузії, але ще не чавив виноград і не ліпив хінкалі.

Для тих, хто любить веселі компанії і пригоди.

Для всіх, хто не любить диванно-лежачий відпочинок.

Коли: 8-17 вересня 2017

Тривалість: 10 днів
Наша група: 10-15 осіб

Зареєструватись: https://goo.gl/forms/q7RjFHW8Fgffx2Fm1

Для наших мандрівок ми вибираємо місця з смачнющою і різнобарвною кухнею, не схожою на інші; мальовничою природою, яка здивує і западе в душу, та прекрасними місцевими людьми, які заставлять нас почуватися як дома. 

Цього разу ми відправляємося в неймовірну Грузію, що увібрала в себе найкраще з того, що нас цікавить.

Протягом цих 9-ти днів ми гулятимемо по найкрасивіших містах Грузії, захоплюватимемося її величною архітектурою, заглядатимемо у заклади з найсмачнішою кухнею, дегустуватимемо відмінні грузинські вина. Заночуємо посеред гір і милуватимемося видом засніженої Казбегі біля ватри, готуючи спільну вечерю під відкритим небом і теплими розмовами про вічне. Побуваємо в пустелі. Відправимося у винний рай, – Кахетію, дізнаємося про винні традиції цієї країни, долучимося до збору винограду і отримаємо незабутній досвід винороба, попробуємо готувати хінкалі і не тільки! Візьмемо машини напрокат і зганяємо через перевал Абано (2900м) в дику Тушетію, звідки привезете цілий багаж незабутніх вражень і фотографій.
Усю цю красоту Грузії ми з’єднали в одну маленьку подорож, з якої обіцяємо вам залишити дивовижний мікс емоцій, вражень і пригод. Домашня дружня атмосфера, сміх і смачна їжа зроблять цю подорож незабутньою!

План подорожі такий:

День 1

Приліт у Тбілісі

Поселення. Легенька прогулянка вечірнім містом та перше знайомство з грузинською кухнею у традиційному ресторанчику, обговорення програми туру за вечерею!
Ночівля в Тбілісі.

День 2

Присвячуємо цей день столиці. Гуляємо старим містом у супроводі колоритного грузинського гіда, актора та винороба. Разом відправимося на місцевий ринок щоб вкусити місцевого колориту та закупити продукти для спільного приготування вечері на наступний день. Дегустації вин у погребі. Вечерятимемо на найкрутішій оглядовій площадці з неймовірним виглядом на місто. День, насичений відвідуванням релігійно-історичних пам’яток, при бажанні, можна завершити в грузинській лазні.
Ночівля в Тбілісі.

День 3-4

З самого ранку наш шлях лежить у гори по Воєнно-Грузинській дорозі в район Казбегі, який відомий своїми сніжними вершинами (понад 5000м). Фортеця Ананурі та село Степанцмінда посеред гірських вершин. Сьогодні пан Боїм готує для нас вечерю на вогні, нічліг у гест-хаузі з виглядом на Казбегі.
Похід до храму Гергеті на висоті 2170м, звідкіля відкриваються неймовірної красоти види на г. Казбегі. Кінна прогулянка по горах.
* В залежності від бажань групи, по дорозі до Казбегі організовуємо сплав по річці Арагві. (складність: середня)

 

День 5-6-7

Прокидаємося щасливі, снідаємо і перш ніж ми вирушимо до Кахетії – краю лози і батьківщини виноробства, побуваємо в пустелі Грузії, де при хорошій видимості, можна побачити Азейбарджан. Саме тут, посеред безкраїх степів, лежить одна з величніших архітектурних спадщин Грузії, печерно-монастирський комплекс 6ст Давид Гараджа.

Ось ми вже пересуваємося по Кахетії, а тут росте 500 сортів винограду, з 2000, які існують в світі. Шлях в цей п’янкий край лежить через музей Цинандалі, знаменитий винний завод Шумі. Нам страшенно повезло, адже Вересень – період збору винограду, тому ми неодмінно навідаємося в одне секретне мальовниче місце, де погуляємо посеред виноградних полів, долучимося до збору та давки винограду. Ви про таке могли мріяти?!

Жодна подорож по Кахетії, не буде повноцінною без відвідання Лагодехі,одного з найпрекрасніших національних парків країни. Насолоджуємося невеличким трекінгом!


Побуваємо в найкрасивішому містечку регіону Сігнагі, звідки видно усю Алазанську долину
Монастир Алаверді, адміністративний центр району Телаві не залишимо мимо уваги.

На нас чекає також майстер-клас в колі грузинської сім’ї по приготуванню хінкалі, традиції, цікаві історії та секрети приготування страв від носіїв культури.

День 8-9

Надегустувавшись досхочу, програму на ці дні залишаємо на ваш вибір.
(деталі при замовленні туру)
можливість помандрувати на орендованих машинах у район любителів дикої природи, куди ще не дісталася цивілізація, – Тушетію. Тут матимемо змогу відпочити тілом і душею.

Повертаємося в столицю, прощаємося з гостинними грузинами. Звідси не захочеться їхати!

День 10

Щасливі летимо додому!

 

Вартість: 

При реєстрації до 17 серпня 435$ + переліт

При реєстрації після 17 серпня 490$ + переліт

Виліт з Києва.

Зареєструватись: https://goo.gl/forms/q7RjFHW8Fgffx2Fm1

У вартість туру включено:

Проживання в комфортних гест-хаузах
Супровід гіда по визначених місцях
Переїзди по маршруту в орендованому транспорті

Дегустації вин та досвід збору врожаю
Майстер-класи по приготуванню грузинської кухні
Вечеря від команди пана Боїма
Супровід організаторів
Фотозвіт

Додатково:
переліт

страховка
сувеніри
харчування, окрім вказаного в програмі (хто як їсть, орієнтовно 60$).
рафтинг
поїздка в Тушеті

Програма може змінюватися, без зменшення загального об’єму послуг, в залежності від погодніх умов!

[mailerlite_form form_id=1]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *